ارتباط با کارشناسان پرستار برتر (مشاوره رایگان)

راهنمای جامع خدمات پرستار آی سی یو در منزل

برای برخی از افراد که نیاز به مراقبت‌های ویژه پزشکی دارند، دریافت خدمات پرستار آی سی یو در منزل، به جای بستری در بیمارستان، مناسب‌تر است. به این ترتیب دیگر نیازی نیست که فرد در بیمارستان بستری شود و همان کیفیت خدمات را به شکل متمرکز در خانه خود دریافت خواهد کرد. به این صورت لازم است که نگهداری بیمار آی سی یو در منزل، درست مطابق با همان المان‌ها و استانداردهایی که در محیط بیمارستانی و بخش مراقبت‌های ویژه صورت می‌گیرد، پیش برود. در این مطلب از مرکز پرستاری پرستار برتر قصد داریم نگاهی به وظایف پرستار icu در منزل داشته باشیم و ببینیم مراقبت‌ها باید در چه ساختاری پیش بروند؛ پس با ما همراه باشید.

خدمات پرستار آی سی یو در منزل

خدمات ICU در منزل که به عنوان بخش مراقبت‌های ویژه در منزل نیز شناخته می‌شوند، شامل خدمات پزشکی، درمان و نظارت بر فاکتورهای سلامتی است.

نگهداری بیمار آی سی یو در منزل
مدیریت داروها و کنترل عوارض یکی از خدمات پرستار آی سی یو است

برخی از خدمات متداول ICU که می‌توانند در منزل ارائه شوند، به شرح زیر هستند:

  • ونیتلاتور و پشتیبانی تنفسی: این شامل ارائه کمک به تنفس با استفاده از دستگاه ونتیلاتور یا سایر وسایل پشتیبانی تنفسی است. برای بیمارانی که نیاز به کمک برای تنفس دارند، استفاده از این دستگاه لازم و ضروری است و البته پرستار باید مراقب باشد که بیمار دچار وابستگی کامل به دستگاه کمک تنفس نشده و قدرت نفس کشیدن به تنهایی را حفظ کند.
  • نظارت بر عملکرد قلب: یکی از مهم‌ترین مراقبت های icu در منزل، شامل نظارت مداوم بر عملکرد قلب از جمله خواندن ECG، ضربان قلب و سطح فشار خون برای تشخیص هر گونه تغییر یا بی نظمی است. به ویژه در بیماران قلبی و عروقی، باید حتما نظارت بر عملکرد قلب به خوبی صورت گرفته و هر گونه تغییر یا آریتمی، به صورت جدی دنبال شود. در واقع یکی از اصلی‌ترین دلایل بستری بیماران در بخش مراقبت‌های ویژه ICU، همین نظارت قلبی است تا بیمار به وضعیت پایدار و بدون خطر برسد.
  • مدیریت داروها و کنترل عوارض: بیماری که به خدمات نگهداری ویژه نیاز دارد، قطعا باید یک سری از داروها را به صورت خوراکی یا وریدی، دریافت کند. پرستار icu در منزل، مدیریت دوز و زمان مصرف داروها را برعهده داشته و باید بر عوارض جانبی ممکن آن‌ها روی بیمار نیز نظارت داشته باشد. در صورتی که بیمار نسبت به هر نوع دارو، عوارض جانبی شدیدی از خود نشان دهد، باید پرستار با پزشک ارتباط گرفته و برای تغییر دارو یا حداقل کم کردن دوز مصرفی آن، مشورت کند.
  • مانیتورینگ 24 ساعته: نظارت مستمر بر علائم حیاتی، سطح فشار خون، میزان قند خون، سطح اکسیژن خون و سایر پارامترهای مربوطه، در شمار خدمات مراقبت های icu در منزل قرار دارد. در صورتی که این مانیتورینگ به صورت دقیق انجام نشود، ممکن است وضعیت سلامتی بیمار در تهدید و ریسک قرار بگیرد.

همچنین بخوانید: نحوه پرستاری و مراقبت از بیماران ام اس در منزل

سایر خدمات پرستار آی سی یو در منزل

پرستار icu در منزل
قرار دادن سوند ادراری از دیگر خدمات پرستار آی سیو است

از دیگر خدمات نگهداری از بیمار آی سی یو در منزل، موارد زیر قابل توجه هستند:

  • ساکشن ترشحات تنفسی
  • ماساژ
  • پیشگیری و درمان زخم بستر
  • قرار دادن سوند ادراری
  • تغذیه بیمار از طریق تزریقی
  • مراقبت از زخم و تعویض پانسمان
  • کنترل و مدیریت درد
  • تغذیه بیمار از طریق PEG
  • تغذیه بیمار از طریق سوند بینی – معده
  • تغذیه وریدی بیمار
  • بررسی وضعیت و سطح هشیاری
  • کنترل تمامی علائم حیاتی
  • و …

همانطور که مشاهده می‌کنید، مراقبت های icu در منزل بسیار متنوع بوده و تقریبا تمامی آن‌ها، با المان‌های حیاتی بیمار در ارتباط هستند.

همچنین بخوانید: چگونگی تغییر پوزیشن بیمار و معرفی وسایل پوزیشن‌دهی

خدمات مراقبت های icu در منزل با پرستار برتر

نگهداری بیمار آی سی یو در منزل، نیاز به پرستار حرفه‌ای و دوره دیده داشته و نباید افراد غیرحرفه‌ای را برای این کار استخدام کرد. به این منظور، اگر فرد بیماری در خانواده دارید که نیاز به مراقبت‌های ویژه پزشکی دارد، از افراد متخصص برای نگهداری از او کمک بگیرید. در این راستا، می‌توانید پرستار موردنیاز خود را از مجموعه پرستار برتر درخواست کنید. پرستار برتر با پرستاران حرفه‌ای و آموزش دیده همکاری داشته و فرد متناسب با بیمار را به منزل شما اعزام می‌کند.

همچنین بخوانید: سریعترین راه درمان آنفولانزا چیست و چطور پیشگیری کنیم؟

سوالات متداول

هزینه آی سی یو در منزل چقدر است؟

بسته به خدماتی که بیمار نیاز دارد و مدت زمان حضور پرستار که البته در اکثر مواقع شبانه روزی است، هزینه icu در منزل متفاوت خواهد بود.

مدت زمان بستری در تخت آی سی یو منزل چقدر است؟

این مورد کاملا بستگی به شرایط بیمار و میزان پیشرفت او در بهبودی دارد و از یک فرد به فرد دیگر، متفاوت خواهد بود.

وظایف پرستار icu در منزل چیست؟

مراقبت از بیمار به لحاظ المان‌های حیاتی، پانسمان و رسیدگی به زخم، تغذیه در شکل ممکن (عادی تا وریدی و با سوند) و … از جمله وظایف پرستار icu در منزل هستند.

چه کسانی به خدمات پرستار آی سی یو در منزل نیاز دارند؟

بیماران دارای مشکلات قلبی، پیوند عضو، سکته و آسیب مغزی یا قلبی، بیماران سرطانی و تحت شیمی درمانی و موارد مشابه، نیاز به نگهداری آی سی یو در منزل دارند.

جستجو
دسته‌ها