ارتباط با کارشناسان پرستار برتر (مشاوره رایگان)
رژیم غذایی بیماری پارکینسون

رژیم غذایی بیماری پارکینسون

بیماری پارکینسون یک بیماری عصبی است که بر حرکت فرد تأثیر می گذارد. برخی الگوهای غذایی با خطر کمتر پارکینسون مرتبط هستند. همچنین، برای برخی از افراد مبتلا به این بیماری، ایجاد برخی تغییرات رژیم غذایی ممکن است به کنترل علائم کمک کند.بیماری پارکینسون می تواند هر کسی را تحت تاثیر قرار دهد. با این حال، حدود 50٪  بیشتر مردان را نسبت به زنان تحت تاثیر قرار می دهد.

در این مقاله قصد داریم به معرفی غذاهایی بپردازیم که در رژیم غذایی بیماری پارکینسون بسیار موثر هستند، در ادامه همراه ما باشید.

رژیم غذایی بیماری پارکینسون
بیماری پارکینسون

رژیم غذایی در بیماری پارکینسون

رژیم غذایی یکی از عوامل بالقوه ای است که ممکن است خطر پارکینسون را کاهش دهد یا پیشرفت آن را کند کند. غذاهای زیر ممکن است برای کند کردن پیشرفت بیماری یا برای کاهش خطر بیماری پارکینسون مفید باشند:

روغن ماهی و اسیدهای چرب امگا 3

برخی تحقیقات نشان می دهد که روغن ماهی ممکن است به کند کردن پیشرفت پارکینسون کمک کند. مطالعات نشان می دهد که چربی های امگا 3 ممکن است به کاهش التهاب اعصاب، بهبود انتقال عصبی و کاهش سرعت تخریب عصبی کمک کنند. بنابراین، مصرف بیشتر ماهی های چرب غنی از امگا 3 یا مصرف مکمل امگا 3 ممکن است برای افراد مبتلا به پارکینسون مفید باشد.

روغن ماهی منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است که دارای تعدادی دیگر از فواید سلامتی است. همچنین ممکن است به بهبود سلامت قلب و عروق و عملکرد مغز کمک کند و به کاهش سرعت زوال شناختی کمک کند. اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر فواید مستقیم احتمالی برای مبتلایان به پارکینسون، ممکن است به کاهش خطر زوال عقل و سردرگمی به طور کلی کمک کند. اینها همچنین علائم ثانویه پارکینسون هستند.

باقلا

موثرترین دارو برای پارکینسون لوودوپا است. لوبیا فاوا حاوی لوودوپا است، بنابراین برخی از مردم معتقدند که می توانند به درمان علائم پارکینسون کمک کنند.

لوبیا فاوا ممکن است به افراد مبتلا به بیماری پارکینسون کمک کند، اما مهم است که مردم از آن به عنوان جایگزینی برای درمان های تجویزی استفاده نکنند.

تحقیقات زیادی در مورد اثربخشی باقلا در کند کردن پیشرفت پارکینسون انجام نشده است. با این حال، یک مطالعه منبع معتبر نشان می دهد که مصرف باقلا ممکن است منجر به بهبود قابل توجهی در عملکرد حرکتی افراد مبتلا به پارکینسون شود، بدون اینکه عوارض جانبی ایجاد کند.

غذاهای حاوی مواد مغذی که ممکن است افراد دچار کمبود باشند

برخی تحقیقات نشان می دهد که افراد مبتلا به پارکینسون اغلب کمبود مواد مغذی خاصی از جمله کمبود آهن، ویتامین B1، ویتامین C، روی و ویتامین D دارند. مطالعه بالا اشاره می کند که برخی از این کمبودها ممکن است با التهاب عصبی و تخریب عصبی که از عوامل کلیدی در پارکینسون هستند، مرتبط باشد. بنابراین، افراد مبتلا به پارکینسون ممکن است مایل به مصرف بیشتر غذاهای زیر باشند.

غذاهای زیر منابع خوب آهن هستند:

جگر، گوشت قرمز، لوبیا، آجیل، غذاهای حاوی ویتامین B1

غذاهای زیر منابع خوب ویتامین B1 هستند:

نخود فرنگی، پرتقال، موز، آجیل، نان آرد کامل نان سبوس دار نانی که با آرد سبوس نگرفته پخته باشند

غذاهای حاوی آنتی اکسیدان

رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری در بدن هستند. آنها برای سلامتی ضروری هستند. با این حال، اگر عدم تعادل وجود داشته باشد و رادیکال‌های آزاد بیش از حد لازم وجود داشته باشد، می‌توانند باعث آسیب به بافت چربی، DNA  و پروتئین‌های بدن شوند.

آسیبی که این رادیکال های آزاد ایجاد می کنند به عنوان استرس اکسیداتیو شناخته می شود. این وضعیتی است که زمانی رخ می دهد که میزان رادیکال های آزاد در بدن بیش از حد زیاد باشد که به آسیب سلولی کمک می کند.

آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را کنترل می کنند، بنابراین پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو کمک کند. بنابراین، فرد مبتلا به پارکینسون ممکن است بخواهد غذاهای غنی از آنتی اکسیدان را در رژیم غذایی خود مصرف کند.

شما مخاطبان عزیز می توانید برای جذب پرستار کودک، پرستار سالمند و پرستار بیمار در کمترین زمان با ما تماس بگیرید.

نکات غذایی مهم درباره رژیم پارکینسون

در حالی که غذاهای فوق ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری پارکینسون مفید باشد، برای افراد مبتلا به پارکینسون بسیار مهم است که روی رژیم غذایی خود به طور کلی تمرکز کنند.

بنیاد پارکینسون توصیه می کند که افراد مبتلا به پارکینسون این نکات غذایی را رعایت کنند:

از رژیم های مد روز پرهیز کنید و سعی کنید از همه گروه های غذایی مواد غذایی مصرف کنید.

مقدار زیادی غلات، سبزیجات و میوه ها مصرف کنید.

مصرف شکر را محدود کنید.

مصرف نمک و سدیم را کاهش دهید.

غذاهای حاوی آنتی اکسیدان مانند میوه ها و سبزیجات با رنگ روشن و تیره مصرف کنید.

رژیم غذایی کم چربی، چربی اشباع شده و کلسترول را دنبال کنید.

سخن آخر

ما در وبلاگ مجموعه پرستار برتر همواره سعی می کنیم با صحبت درباره بیماری های متفاوت آگاهی شما مخاطبان عزیز را افزایش دهیم، همچنین شما می توانید برای دریافت مشاوره درباره بیماری های شایع و جذب پرستار کودک و سالمند با ما در تماس باشید.

درباره علل درد شکم در کودکان بیشتر بدانید.

جستجو
دسته‌ها

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *