ارتباط با کارشناسان پرستار برتر (مشاوره رایگان)
وظایف پرستار آنکال

معرفی پرستار آنکال و بررسی شرح وظایف

حضور کادر درمان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی ضروری است و نمی‌توان شرایطی را تصور کرد که بیمار به مراکز درمانی مراجعه کند، اما نیرو کافی در آنجا حضور نداشته باشد! به همین دلیل قوانین ویژه‌ای در نظر گرفته شده است تا در صورت بروز شرایط خاص بتوان از نیروهای کادر درمان در خارج از شیفت کاری نیز استفاده کرد. یکی از این قوانین حضور پرستار آنکال است. در این مطلب قصد داریم تا به معرفی خدمات پرستار آنکال خبره در تهران و دیگر شهرها بپردازیم، پس تا انتها همراه ما باشید.

پرستار آنکال چیست؟

پرستار آنکال نیروی پرستاری است که در خارج از شیفت خود برای انجام وظایف پرستاری در بیمارستان حضور پیدا می‌کند. درخواست حضور پرستار آنکال در بیمارستان توسط نیروهای بالادست ارائه شده و برنامه زمانی خاصی دارد. زمانی که یک پرستار در زمان آنکال خود به سر می‌برد، باید در دسترس بوده و پس از تماس تلفنی خود را به بیمارستان برساند. البته علاوه بر پرستار بیمار، در برنامه زمانی پزشکان نیز شرایط آنکال تعریف می‌شود. این قانون موجب می‌شود تا بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در شرایط ویژه با کمبود نیرو مواجه نشوند.

همچنین بخوانید: پرستار در منزل برای چه بیمارانی توصیه می‌شود؟

وظایف پرستار آنکال

وظایف پرستار آنکال چیست؟
مهم ترین وظیفه یک پرستار آنکال حرفه ای در دسترس بودن است

وظایف پرستار آنکال شامل موارد مختلفی است که از قبل تعریف شده است و توجه به این وظایف برای پرستار آنکال حرفه ای ضروری است. این وظایف برای یک پرستار آنکال خبره در تهران یا دیگر شهرها یکسان خواهد بود.

  • اولین وظیفه یک پرستار آنکال حرفه ای در دسترس بودن است. پرستار باید پس از دریافت تماس تلفنی در مدت حداکثر 30 دقیقه خود را به بیمارستان برساند و آماده ارائه وظایف خود باشد.
  • پرستار آنکال باید علاوه بر ارائه خدمات پرستاری در بخش خود، در صورت لزوم به اورژانس بیمارستان نیز مراجعه کرده و خدمات پرستاری همانند پرستار سالمند مورد نیاز را ارائه دهد.
  • زمانی که پرستار آنکال در بیمارستان حضور پیدا می‌کند، ثبت و ارائه شرح حال بیماران پزشکان آنکال، وظیفه پرستار آنکال خواهد بود.

دریافت شیفت آنکال برای پرستاران

در پاسخ این سوال که قانون آنکالی شامل حال کدام پرستاران می‌شود؛ می‌توان گفت پرستارانی برای شیفت آنکال انتخاب می‌شوند که عملکرد مناسب داشته باشند، یعنی پس از تماس در مدت قابل قبول به بیمارستان مراجعه کرده و همچنین تماس‌ها از سوی بیمارستان را بی‌پاسخ نگذارند. پس هر پرستاری بلافاصله پس از استخدام، نمی‌تواند برای دریافت شیفت‌های آنکال درخواست دهند. با این وجود دریافت شیفت‌های آنکال برای پرستاران اجباری نخواهد بود.

همچنین بخونید: دلایل انتخاب نکردن پرستار سالمند ارزان قیمت

قوانین پرستار آنکال

پرستار آنکال چه قوانینی دارد؟
شیفت پرستاران آنکال نباید در روزهای پشت سر هم و شیفت‌های متوالی تعیین شود

برای شیفت‌های پرستار آنکال قوانین خاصی مشخص شده است که پرستاران باید از آن‌ها آگاهی داشته باشند:

  • شیفت پرستاران آنکال نباید در روزهای پشت سر هم و شیفت‌های متوالی تعیین شود.
  • عدم حضور پرستار آنکال یا عدم پاسخ‌گویی به تماس تلفنی از سوی بیمارستان، برای اولین بار با تذکر شفاهی روبه‌رو شده و در صورت تکرار، مراتب جدی‌تری خواهد داشت.
  • پرستار آنکال پس از حضور در بیمارستان موظف به خدمت‌رسانی در بخش خود و اورژانس است، اما در صورت نیاز ممکن است به بخش‌های دیگر نیز فرستاده شود.

نحوه محاسبه حقوق پرستار آنکال

مطابق قانون حضور پرستار آنکال در بیمارستان به عنوان اضافه کار محسوب می‌شود و مطابق ساعاتی که در بیمارستان حضور دارد، حقوق دریافت می‌کند. البته حقوق اضافه کاری تنها در صورتی دریافت می‌شود که پرستار به بیمارستان مراجعه کند. در صورتی که پرستار در ساعات آنکال قرار داشته باشد، اما به بیمارستان فراخوانده نشود، حقوق هر 3 ساعت آنکال برابر 1 ساعت خواهد بود.

دریافت خدمات پرستاری در منزل

در این مطلب درباره خدمات پرستار آنکال حرفه ای توضیحات لازم را ارائه کردیم و همچنین وظایف پرستار آنکال را معرفی نمودیم. همانطور که گفته شد این قانون برای جلوگیری از کمبود نیرو در بیمارستان انجام می‌شود. اگر شما در منزل بیمار یا سالمندی دارید که ممکن است در هر ساعت از شبانه روز به دریافت نیروی پرستار نیاز پیدا کنید، می‌توانید از خدمات پرستاری موسسه پرستاری پرستار برتر استفاده کنید. این موسسه می‌تواند پرستار بیمار یا سالمند را به محل آدرس شما بفرستد تا بدون هیچ نگرانی خدمات پرستاری مورد نظر را دریافت کنید.


سوالات متداول

پرستار آنکال چیست؟

پرستاری که در خارج از شیفت کاری خود، پس از تماس تلفنی به بیمارستان مراجعه می‌کند را پرستار آنکال می‌گویند که برنامه زمانی خاصی دارد.

خدمات پرستار آنکال و شرح وظایف او چیست؟

پرستار آنکال باید در زمانی که فراخوانده می‌شود، ظرف مدت 30 دقیقه خود را به بیمارستان رسانده و آماده ارائه خدمات پرستاری مورد نیاز باشد.

آیا دریافت شیفت پرستار آنکال اجباری است؟

خیر برای هیچ یک از پرستاران اجباری در دریافت شیفت آنکال وجود ندارد و انتخاب پرستار آنکال نیز به عملکرد پرستار مانند پاسخ سریع به تماس و حضور به موقع در بیمارستان بستگی دارد.

نحوه محاسبه حقوق پرستار آنکال چگونه است؟

حضور پرستار آنکال در بیمارستان به عنوان اضافه کار محسوب می‌شود و مطابق ساعاتی که در بیمارستان حضور دارد، حقوق دریافت می‌کند. البته حقوق اضافه کاری تنها در صورتی دریافت می‌شود که پرستار به بیمارستان مراجعه کند.

جستجو
دسته‌ها

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *