ارتباط با کارشناسان پرستار برتر (مشاوره رایگان)
چگونه می توانیم با کودک اوتیسم ارتباط برقرار کنیم؟

چگونه می توانیم با کودک اوتیسم ارتباط برقرار کنیم؟

شاید این سوال هم بعد از مواجه شدن با کودکان اوتیسم برای شما هم پیش بیاید که چگونه می توانیم با کودک اوتیسم ارتباط برقرار کنیم؟

شما باید بدانید که مهارت های ارتباطی برای همه کودکان مهم است. این مهارت ها به کودکان کمک می کند تا نیازها و خواسته های خود را بیان کنند. وقتی بچه ها می توانند این کار را انجام دهند، به آنها در رفتار، یادگیری و اجتماعی شدن کمک می کند.

با نشانه های کودک بیش فعال در اینجا بیشتر آشنا شوید

 

ارتباط با کودک اوتیسم

کودکان اوتیسم دارای طیف وسیعی از مهارت ها و توانایی های ارتباطی هستند. برخی از کودکان اوتیستیک مهارت های ارتباطی بسیار خوبی دارند، در حالی که برخی دیگر برای برقراری ارتباط و برقراری ارتباط با افراد دیگر دشوارتر هستند. همچنین، برخی از کودکان اوتیستیک در رشد زبان مشکل دارند، درک یا استفاده از زبان گفتاری برایشان مشکل است یا اصلاً زبانی ندارند.

کودکان اوتیستیک اغلب برای یادگیری و تمرین مهارت های برقراری ارتباط با افراد دیگر نیاز به حمایت دارند. ما در این مقاله به شما آموزش می دهیم که چگونه می توانید با کودک اوتیسم ارتباط برقرار کنید.

نحوه ارتباط کودکان اوتیستیک

کودکان اوتیستیک گاهی اوقات متفاوت از کودکان در حال رشد معمولی ارتباط برقرار می کنند. آن ها ممکن است:

از زبان متفاوت استفاده کنند، از ارتباطات غیر کلامی استفاده کنند، از طریق رفتار ارتباط برقرار کنند.

استفاده از زبان

کودکان اوتیستیک ممکن است:

کلمات یا عبارات یا کلماتی که دیگران در تلویزیون، یوتیوب یا ویدیو شنیده اند را تقلید یا تکرار کنند. آنها این کلمات را بدون معنی یا با لحن غیر معمول تکرار می کنند. به این کار اکولالیا می گویند. برای ارتباط گرفتن با آنها می توانید از کلمات ساختگی استفاده کنید و یک کلمه را بارها و بارها بگویید.

هنگامی که کودکان اوتیستیک از زبان به این روش ها استفاده می کنند، ممکن است سعی در برقراری ارتباط داشته باشند. اما درک آنچه کودکان می‌خواهند بگویند برای دیگران دشوار است. به عنوان مثال، کودکان مبتلا به اکولالیا ممکن است با تکرار عباراتی که با موقعیت‌ها یا حالات عاطفی مرتبط می‌کنند، صحبت کردن را بیاموزند و معانی این عبارات را با یافتن نحوه کارکرد آنها یاد بگیرند.

با گذشت زمان، بسیاری از کودکان اوتیستیک می ‌توانند بر این اساس یاد بگیرند که از زبان به روش‌های معمولی‌تری استفاده کنند.

ارتباط غیر کلامی

کودکان اوتیستیک ممکن است:

یک کودک ممکن است دست شخصی را بگیرد و به سمت چیزی که می خواهد فشار دهد و از روش فیزیکی با شما ارتباط برقرار کند.

یک کودک ممکن است به چیزی که می‌خواهد نگاه کند یا به آن اشاره کند و سپس نگاه خود را به شخص دیگری معطوف کند و به آن شخص بفهماند که آن شی را می‌خواهد و از روش نگاه کردن و نشان دادن با شما ارتباط برقرار کند.

یک کودک ممکن است یک شی را به شخص دیگری بدهد تا ارتباط برقرار کند و از روش اشیاء استفاده کند.

کودکان اوتیستیک ممکن است به شیوه‌های دشواری رفتار کنند، و این رفتار اغلب با ارتباطات مرتبط است. به عنوان مثال، رفتار آسیب زننده به خود، عصبانیت و پرخاشگری نسبت به دیگران ممکن است راهی باشد که کودک سعی می کند به شما بگوید که به چیزی نیاز دارد، خوشحال نیست، یا واقعا گیج یا ترسیده است و او از روش اخلاق و رفتار با شما ارتباط برقرار می کند.

 

کار بر روی ارتباطات کودکان اوتیستیک

بهتر است با آموزش مهارت‌هایی که برای ارتباط گرفتن با کودکان اوتیسم خود را به روز کنید و روی مهارت‌های ارتباطی کودکان اوتیسم به تدریج کار کنید.

می توانید با تماشای دقیق فرزندتان و توجه به تلاش های فرزندتان برای برقراری ارتباط شروع کنید. این به شما کمک می‌کند تا بفهمید فرزندتان در حال حاضر از چه سطحی از ارتباط استفاده می‌کند و بهترین مرحله برای آموزش کدام مرحله است.

به عنوان مثال

اگر کودک شما در آشپزخانه گریه می کند تا غذا بخواهد، ممکن است یادگیری گفتن “گرسنه” یا “غذا” برای کودک شما بسیار سخت باشد. در عوض، گام بعدی می تواند این باشد که به کودک خود آموزش دهید که به غذا اشاره کند یا به آن دست دراز کند. شما می توانید این کار را با الگوبرداری انجام دهید – یعنی با اشاره به غذا به کودک خود نشان دهید که چه کاری انجام دهد. همچنین می توانید با هدایت دست کودک خود به سمت غذا کمک فیزیکی کنید.

و همچنین فرزندتان را هر بار که از مهارت ارتباطی که روی آن کار می‌ کنید استفاده کند تحسین کنید.

جستجو
دسته‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *